Hírlevél
Visszahívást Kérek



Ajánlatot Kérek

Jelentkezés

Partnereink








Rólunk

A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvvizsgáló és professzionális tanácsadó hálózata. A világ több mint 100 országában, több mint 1.000 irodában több tízezer szakemberünk dolgozik azon, hogy ügyfeleinket hozzásegítsük üzleti céljaik eléréséhez, legyenek azok kezdő vállalkozások vagy nagy múltú multinacionális cégek. A BDO hálózatán belül, nemzetközi szinten felhalmozott szakértelmünk valamint az ügy­felekkel való szoros együttműködés a mai napig hozzásegít minket az üzleti növekedés tényezőinek széles körű megértéséhez. Szolgáltatásaink középpontjában az ügyfeleink állnak; hiszünk a személyre szabott megoldásokban.

A budapesti BDO iroda 1989 óta segíti munkájával partnerei fejlődését. Szakmai tudásunk és az évek során felhalmozott tapasztalataink alapján megértjük az itthoni és nemzetközi üzleti környezetben működő vállalkozásokat illetve vezetőik, tulaj­donosaik igényeit. Független és személyre szabott tanácsainkkal célunk az ügyfeleink minél teljesebb körű kiszolgálása, illetve a kölcsönös bizalmon alapuló, hosszú távú üzleti kapcsolatok építése.

A BDO célkitűzése, hogy munkaügyi szolgáltatásaival partnerei részére hathatós segítséget nyújtson a gyakran oly bonyolult munkaügyi kérdésekben, ezzel támogatva a napi munkáltatói döntések szakmai megalapozottságát.

A hatályos munkaügyi jogszabályok betartása mindenkor a foglalkoztató feladata. Ennek megfelelően a munkaügyi ellenőrzés tárgyát képező szabályok megtartása a munkáltató kizárólagos felelőssége.  A jogszabályok folyamatos figyelemmel kísérése nehéz feladat és ezek megsértése magas bírságösszegekkel, a közbeszerzésből való kizárással, valamint a pályázati lehetőségek elvesztésével jár.

Erre való tekintettel a BDO munkaügyi átvilágítás, munkaügyi szerviz, munkaügyi tanácsadás, valamint munkaügyi foglalkozások által kívánja támogatni partnerei munkaügyi gazdálkodásának racionalizálását.

 

A munkaügyi blog szerzőjéről

A munkaügyi blog szerzője Máriás Attila munkaügyi szaktanácsadó.

Máriás Attila 2005-ben végzett a Szegedi Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karának Munkaügyi Kapcsolatok szakán. Főiskolai tanulmányai alatt részt vett a kar tudományos diákköri tevékenységében, 2005-ben a XXVII. OTDK Állam és Jogtudományi szekciójának Munka és szociális jog tagozatában, a munkaügyi ellenőrzésről szóló pályamunkájával helyezést ért el.

A diploma megszerzését követően az OMMF Dél-alföldi Munkaügyi Felügyelőségén munkaügyi felügyelőként dolgozott négy évig.

2009-től a BDO Magyarország munkatársa.

 

Kapcsolat:

email: office@bdo.hu | attila.marias@bdo.hu

telefon: 06-1-235-30-10

Munkaügyi segédlet
Sajtómegjelenések
Publikációk
Figyelemfelhívás

NAV ellenőrzési irányelvei (2011)

Részletek >>

 

Változik a FEOR jövőre (2011)

 

Részletek >>>

 

OMMF ellenőrzési irányelvei (2010)

Részletek >>>

 

APEH ellenőrzési irányelvei (2010)

külön kiemelve a foglalkoztatásra vonatkozó ellenőrzési területek

Részletek >>

 

Kapcsolat

BDO Magyarország HR Kft.
1103 Budapest, Kőér u. 2/A.
adószám: 14090358-4-42
telefon: 06-1-235-30-10
 
Máriás Attila
vezető munkaügyi tanácsadó
attila.marias@bdo.hu
 
Jamniczky Andrea
HR partner, ügyvezető
andrea.jamniczky@bdo.hu